Жінка може стати найкращим другом і коханкою: Tvorchi поділилися своїми вподобаннями щодо дівчат

Tvorchi
Tvorchi розповіли, на яких дівчат вони звертають увагу.

Гурт Tvorchi презентував новий трек Living my life. Це пісня про гедонізм, молодість та кохання. Вона ввійде до альбому, реліз якого заплановано на вересень 2020. А тим часом ми вирішили поцікавитися у хлопців, які ж дівчата викликають у них справжні почуття, та якими вони уявляють своїх ідеальних коханих?

Tvorchi

Андрій Гуцуляк, Tvorchi:

Перший контакт з людиною – завжди візуальний, тому вона має імпонувати мені зовнішньо. Це насамперед – про охайність та відчуття стилю. Я люблю й ціную, коли з дівчиною цікаво, коли ми можемо обговорити безліч тем. Дуже важливий фактор для мене – це чесність, я за повну відвертість у стосунках. Вміти готувати їсти – не обов’язково, але це завжди приємний плюс (сміється). Для мене дівчина має бути музою та надихати мене. А ще важливі підтримка, харизма та мудрість.

Джеффрі Кенні, Tvorchi:

Я вважаю, що посмішка – це ключ до чоловічого серця. Тому щасливі жінки для мене найбільш привабливі. Також я звертаю увагу на те, як одягнена дівчина, адже хороший смак теж важливий. Але справжня симпатія може з’явитися лише після розмови. Тільки в цьому процесі я можу побачити, чи вона зацікавлена, ввічлива і чи здатна перетворити типовий діалог на щось незабутнє. Проте одного ідеалу для всіх не існує! Ваша жінка може стати для вас найкращим другом, коханкою, найбільшою підтримкою та натхненням, людиною, яка вас слухає і змушує почуватися особливим.

Читайте также

В откровенном платье и с косой до пола: феерический образ Насти Каменских в новом клипе A huevo

В откровенном платье и с косой до пола: феерический образ Насти Каменских в новом клипе A huevo

Карты раскрыты? Наталья Могилевская вышла в свет с миллионером Олегом Рыжовым

Карты раскрыты? Наталья Могилевская вышла в свет с миллионером Олегом Рыжовым

Фото: прес-служба

Александр Прохоров и Анна Ризатдинова
Предыдущий материал

«Им нас не перетанцевать»: партнер Анны Ризатдиновой Саша Прохоров о новом сезоне «Танців з зірками»

Мерьем Узерли
Следующий материал

Звезда «Великолепного века» Мерьем Узерли беременна

Новости партнеров